Beloved Place
Categorieën
Beloved Place!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Link naar:
 
 
 

 

Meer van Beloved Daughter:

    Afgesloten Hof

    Beautiful Place

    Beloved Court

    Beloved Daughter

    Beloved Garden

    Beloved Place

    Beloved Woman

    Bride of Christ

    Daughter of Christ

    Deserted Place

    Desolate Place

    God's garden

    Holy Place

    Hooglied

    Lonely PLace

    Lovely Garden

    Oase

    Resting Place

    Rose of Love

    Prince of Peace

    Schuilgrot

    Tuin van God

    Toevluchtsoord

    Vreugdebron

    Vredevorst

 

   

  

 
Laatste reacties
God is goed!

 

 

God is goed!

God is goed. Dat is zijn grootste kenmerk. Hij is door en door GOED. Niets aan God is negatief, somber of duister. Hij is pure liefde, goedheid, genade en trouw. Het feit dat God goed is, is de hoop voor de mensheid.

 De Bijbel zegt dat elke goede gave van God komt. Hij wil je gelukkig maken, niet ongelukkig, Hij wil de verlangens van je hart vervullen. Niets aan God is slecht. Elk aspect van zijn wezen, alles wat God denkt en doet is goed. God is goed, dat is de hoop voor elk mens. Hij is zo diep intens positief, zo trouw, zo liefdevol, zo mooi, zo onuitsprekelijk geweldig. Woorden schieten te kort om de goedheid van God uit te drukken.

God is beroemd geworden doorheen de geschiedenis omdat Hij zo intens goed is. Als je in de diepste duisternis zit, als je door donkere dalen van strijd en moeite gaat, wil God je juist dan laten zien hoe GOED Hij is.

David schreef de wereldberoemde psalm, waarin staat:

“Al ga ik door een diepdonker dal, ik hoef geen gevaar te duchten, … Uw goedheid, uw liefde ervaar ik, mijn leven lang.”(Psalm 23)

Het maakt niet uit of je door een moeilijke tijd gaat. God is toch goed.

Juist als je beseft hoe GOED God is, door alles heen, kun je standhouden, doorbreken en overwinnen. De goedheid, de liefde, de trouw, de zorg, de nabijheid van God die zo goed is, kan je helpen om door te breken, door tijden van moeite heen.

------------------------------------------

Woorden van God voor jou

Hieronder lees je profetische woorden die de Geest van God me ingeeft, om jou diep in je hart te laten zien hoe goed God is. Deze woorden zijn geschreven door de gave van profetie, het zijn dus woorden die God zelf tot je zegt. Ken je de gave van profetie niet? Lees dan dit artikel over de stem van God.

“Ik ben gekomen om je leven te geven en wel leven in overvloed, zegt Jezus Christus. Ik ben niet gekomen om je geluk te roven. Maar om je vreugde te geven, vrijheid, liefde.

Ik ben GOED, zegt God.

Ik ben er om je te vullen met mezelf, zegt God. Met mijn liefde en mijn goedheid.

Denk niet dat ik je vreugde wil doen verminderen. Neen Ik ben gekomen, zegt Jezus Christus, om je te vullen met liefde en vreugde.

Ik ben de bron van alles wat goed is, zegt God. Ik ben het die echt geluk geeft. Ik ben het die echte vreugde schenkt aan mijn geliefde kinderen.

‘De zegen van de Heer maakt rijk, zwoegen voegt er niets aan toe.’ (Spreuken 10:22)

‘Je zult zien, je zult merken hoe goed de Heer is: je bent gelukkig als je bij hem schuilt.’ (Psalm 34:9)

Laat je niets wijsmaken door de leugens van de wereld. Ik ben de God van leven, de God van vrijheid en vreugde. Als je Mij echt leert kennen, zegt God, zul je verzadigd worden door Mijn goedheid.

Ik wil je zo diep vervullen zegt God, dat je verbaasd zult zijn door mijn liefde. Ik wil je zo verzadigen met mijn goedheid, dat je een bron zult worden die naar veel anderen toe mijn liefde kan laten stromen.

Denk niet dat Ik een God ben die je vreugde wegneemt, nee, IK GEEF VREUGDE, Ik schenk liefde in overvloed.

Ik ben het die ware liefde geeft, niets en niemand anders.

Ik ken je hart, je nood, je verlangen, mijn kind. Ik zie je hart, Ik ken je gedachten en Ik voel met je mee, mijn geliefde.

Ik ben er om je hart te vervullen met liefde die je nooit zal verlaten, die je nooit zal teleurstellen. Want Ik ben de God die liefde IS.

Ik ben er om je te laten zien dat er een vreugde is die je nog niet eerder gekend hebt. Ik ben er om je te laten zien dat je geliefd bent, kostbaar, bemind.

Ik hou zielsveel van je, mijn kind.

Ik wil je laten zien dat er een God is die zoveel om je geeft dat Hij zijn leven voor je gaf.

Ik stierf voor jou aan het kruis, zegt Jezus Christus. Ik gaf mijn leven voor jou!

Niet om je te straffen, maar om je te verlossen! Ik gaf mijn leven voor je, om je vrij te maken van de dingen die je belemmeren, die je verhinderen, van het vrije, volle leven dat Ik je wil geven.

Kom tot Mij, zegt Jezus Christus, laat je zorgen en lasten maar wegvallen, want Ik zal je vervullen.

Ik ben het die liefde geeft.

- Jezus Christus

 http://www.soundofheaven.com

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl